Stukadoors- en afbouwbedrijf Ben uw Stukadoor is werkzaam in heel Nederland! Of het om grootschalige projecten gaat of een enkele wand, bij ons krijgt u de kwaliteit en vakmanschap die u zoekt.

 

Wij kunnen uw woning of bedrijfsruimte voorzien van pleisterwerk, raapwerk, sauswerk, schuurwerk, schilderwerk [binnen en buiten], tegelwerk, marmorino, beton ciré, spachtelputz, andere soorten sierpleister, lijsten en ornamenten en natuurlijk verder alles wat met stukadoorswerk te maken heeft. Daarnaast kunnen wij ook de muren voor uw sausen in de desgewenste kleur.

Door kennis, voldoende ervaring, regelmatige bijscholing en het juiste gereedschap weten wij welke eisen er aan de ondergrond en het gebruikte materiaal moet worden gesteld.

 

Wilt u kwaliteit die met aandacht wordt aangebracht? Dan nodigen wij u uit om met ons in contact te treden. Wij komen graag bij u langs voor advies of om een vrijblijvende offerte op te maken.

 

 

Ben uw stukadoor

Wij zijn een stukadoors- en afbouwbedrijf met uitstekende service, en verlenen onze diensten tegen een zeer scherpe prijs.

Gegevens

KvK: 50.01.02.70

Telefoonnummer +31 6 47824403